Play Guitar

The best guitar studying on the internet - On-Line

Play Guitar On-line guitar method suggesting a graduated way to learn how to play guitar in an easy and direct way, with a guitar teacher or by self-instruction, step by step.
My purpose in Play Guitar on-line method is to teach ANY ONE that has the
willingness to play the guitar.

Comment viewing options

Select your preferred way to display the comments and click "Save settings" to activate your changes.

Re: Nak kod gitar sheila on7

: Helo...saya kalau boleh nak kod lagu bagi semua album dari kumpulan Sheila On7..Saya ini peminat setia..kalau boleh tolong hantarkan seberapa pantas yang mungkin...sekian terima kasih

Re: Nak kod gitar sheila on7

: Helo...saya kalau boleh nak kod lagu "Seberapa Pantas", "Buat Aku Tersenyum" dan "Pria Kesepian" dari kumpulan Sheila On7..Saya ini peminat setia..kalau boleh tolong hantarkan seberapa pantas yang mungkin...sekian terima kasih

Re: Nak semua kod gitar lagu sheila on 7

: : Helo...saya kalau boleh nak semua kod lagu sheila on 7.
saya harap dapat secepat mungkin ok . terima kasih .

Re: Nak kod gitar sheila on7

: Helo...saya kalau boleh nak kod lagu "Seberapa Pantas", "Buat Aku Tersenyum" dan "Pria Kesepian" dari kumpulan Sheila On7..Saya ini peminat setia..kalau boleh tolong hantarkan seberapa pantas yang mungkin...sekian terima kasih

Re: Nak kod gitar sheila on7

: : Helo...saya kalau boleh nak kod lagu "Seberapa Pantas", "Buat Aku Tersenyum" dan "Pria Kesepian" dari kumpulan Sheila On7..Saya ini peminat setia..kalau boleh tolong hantarkan seberapa pantas yang mungkin...sekian terima kasih

Re: Nak kod gitar sheila on7

: : : Helo...saya kalau boleh nak kod lagu "Seberapa Pantas", "Buat Aku Tersenyum" dan "Pria Kesepian"dan"terima kasih bijaksana"plzzzz

Re: Nak kod gitar sheila on7

: Helo...saya kalau boleh nak kod lagu "Seberapa Pantas", "Buat Aku Tersenyum" dan "Pria Kesepian" dari kumpulan Sheila On7..kalau boleh tolong hantarkan seberapa pantas yang mungkin...sekian terima kasih

Sayer nak kod gitar ... Lagu² yang terdiri daripada kumpulan Cromok...Nrocinu...Metallicca..any meta

Assalamialaikum...
Saya azimie .. rythm @ bass bagi kumpulan Rap Metal Dari Taiping..
Kumpulan kami sedang mencari beberapa cord gitar dan juga twisting songs untuk di mainkan di
Studio kiteorg di Taiping (BATMAN STUDIO) ANYWAY .. KALAU ADER SESAPA SUDI .. hantar²kan lah cord gitar ..
aper yang penting... korang sudi .. dan lagu yang korang bagi tue .. logic...dan semestinya METALL ~!

Lagu Nrocinu ...

Tab lagu Nrocinu tak der lagi lah ... nanti kalau ada nanti kami bagitau ... lawati website nrocinu di www.geocities.com/nrocinu_band <--- tgh update ...

nak jadi member nrocinu la

aku rasa band underground paling best kat malaysia adalah nrocinu. walaupun mainan simple, tapi kemas. drum, aku betul2 salute. gitu jugak ngan gitar. best la korang main. korang selalu jam kat mana? aku nak tengok la korang jam. bleh tak bawak aku jam ngan korang. walaupun sekali jak ok la. aku just nak tengok jak. aku minta abis gempita. bila nak buat demo baru?

follow jam?? boleh!

Nrocinu jarang jam sebab roll yang masih study di bt pahat ,A.peace ngan Zali(MOV) dok kat selangor, dieorang jam bila roll balik cuti je. tapi kalu lu worang nak follow gak lu call roll (tak de hal nye misti boleh) Nrocinu selalunya jam kat BLACK WIDOW (pj) atau META studio (gombak).

nemesis

bila kuar nemesis? ke dah kuar? aku dah lama tak turun campbell (tempat aku beli first demo korng) so aku tak tau sangat pasal album korang yg latest nih. tgh sibuk ngan final exam heh! ajak la aku sekali klu korang jam kat black widow aaa... aku nak sgt tengok korang main. contact aku 0193948824...

Re: nak jadi member nrocinu la

Tq sebab support band aku. Skarang ni band Nrocinu tgh bercadang nak buat 1st album. Insya Allah, akan siap dalam awal bulan 6 ni. Tapi release mungkin dalam ujung ahun kot. Tengok ler cam ner. Okay ...

paul palace

aku dah tengok korang main kat paul palace tuh... tapi aku rasa suara basist tak berapa best bandingkan ngan suara penyanyi asal tuh. apsal dia tadak aaa kat paul palace tuh. aku harap album meletup la (kat bawah tanah la).
video korang jam kat black widow aku ada tengok. aku pun selalu jam kat situ...(baru belajar nak main gitar). skang nih masih jam kat situ? hari apa? pukul brapa?
apa pun... keep up the good work...
THE #1 FAN OF NROCINU
jazz

Re: Sayer nak kod gitar ... Lagu² yang terdiri daripada kumpulan Cromok...Nrocinu...Metallicca..any

: Assalamialaikum...
: Saya azimie .. rythm @ bass bagi kumpulan Rap Metal Dari Taiping..
: Kumpulan kami sedang mencari beberapa cord gitar dan juga twisting songs untuk di mainkan di
: Studio kiteorg di Taiping (BATMAN STUDIO) ANYWAY .. KALAU ADER SESAPA SUDI .. hantar²kan lah cord gitar ..
: aper yang penting... korang sudi .. dan lagu yang korang bagi tue .. logic...dan semestinya METALL ~!

saya nak kod guitar nirvana

: : Assalamialaikum...
disini saya ingin kemukakan bahawasanya saya inginkan semua kod lagu nirvana

Re: Sayer nak kod gitar ... Lagu² yang terdiri daripada kumpulan Cromok...Nrocinu...Metallicca..any

: Assalamialaikum...
: Saya azimie .. rythm @ bass bagi kumpulan Rap Metal Dari Taiping..
: Kumpulan kami sedang mencari beberapa cord gitar dan juga twisting songs untuk di mainkan di
: Studio kiteorg di Taiping (BATMAN STUDIO) ANYWAY .. KALAU ADER SESAPA SUDI .. hantar²kan lah cord gitar ..
: aper yang penting... korang sudi .. dan lagu yang korang bagi tue .. logic...dan semestinya METALL ~!

kalau kau nak kod gitar bagi email kat aku

: : Assalamialaikum...
: : Saya azimie .. rythm @ bass bagi kumpulan Rap Metal Dari Taiping..
: : Kumpulan kami sedang mencari beberapa cord gitar dan juga twisting songs untuk di mainkan di
: : Studio kiteorg di Taiping (BATMAN STUDIO) ANYWAY .. KALAU ADER SESAPA SUDI .. hantar²kan lah cord gitar ..
: : aper yang penting... korang sudi .. dan lagu yang korang bagi tue .. logic...dan semestinya METALL ~!

Re: kalau kau nak kod gitar bagi email kat aku

: : : Assalamialaikum...
: : : Saya azimie .. rythm @ bass bagi kumpulan Rap Metal Dari Taiping..
: : : Kumpulan kami sedang mencari beberapa cord gitar dan juga twisting songs untuk di mainkan di
: : : Studio kiteorg di Taiping (BATMAN STUDIO) ANYWAY .. KALAU ADER SESAPA SUDI .. hantar²kan lah cord gitar ..
: : : aper yang penting... korang sudi .. dan lagu yang korang bagi tue .. logic...dan semestinya METALL ~!

Re: kata nak bagi kod gitar kat aku

gangs kau orang bagi la kat aku apa-apa cord 60an ke twist ke yang korang ada kat aku..nanti kalau aku ada , aku bagi kat korang lak ..ok?

nak kod...

ello bleh ajar aku kod lagu xpdc x,apa-apalaaa

nak kod....

: ello bleh ajar aku kod lagu xpdc-sedekah

aku nak kod gitar lagu nirvana

aku nak kod gitar lagu nirvana..tolong ler bagi cepat2 skit ...plzzz

Re: aku nak kod gitar lagu nirvana

: aku nak kod gitar lagu nirvana..tolong ler bagi cepat2 skit ...plzzz

Re: aku nak kod gitar lagu nirvana

: : aku nak kod gitar lagu nirvana..tolong ler bagi cepat2 skit ...plzzz

Re: aku nak kod gitar lagu nirvana

: : : aku nak kod gitar lagu nirvana..tolong ler bagi cepat2 skit ...plzzz

gjxstjtjdtyjdyjjh ghxdnnjystyjsttrh

jet***look what you've done

plz,..
give me dat code song,..
i will thank Q,...very much

switchfoot***Dare You To Move

: plz,..
: give me dat code song,..
: i will thank Q,...very much

hoobastank****The Reason

: : plz,..
: : give me dat code song,..
: : i will thank Q,...very much

nak tau kod lagu shiela on 7.....

bagi ar kod lagu shila on 7...jangan kedekut

SEND SHIELA ON 7 GUITAR TABS TO ME PLEASE

Shiela On 7..anyone got the tabs on their latest album "7-des"? Anyone?? Somebody?? Help! Send me the tabs will ya?

kod lagu.....................

wahai sedare/sedari yg baik hati,tolong la kasi kod lagu shiela on 7.seberape pantas.please......................

Re: kod lagu.....................

: wahai sedare/sedari ,tolong la kasi kod lagu shiela on 7.seberape pantas.please kalau ada kod xpdc lagi baik......................

Nak kod gitar lagu Cahaya (Giegel)

Boleh tak bagi saya kod lagu Cahaya dari kumpulan Giegel. Sebab saya nak sangat lagu tu. Dah lama saya cari tapi susah sangat nak dapat. Saya nak "test" untuk saje-saje je...Saya berharap agar pihak tuan/puan dapat memberi saya kod lagu tersebut...Terima kasih.. Assalamualaikum...

Re: Nak kod gitar lagu Cahaya (Giegel)

saper nak kod lagu cahaya e mail aku

Re: Nak kod gitar lagu Cahaya (Giegel)

: saper nak kod lagu cahaya e mail aku

Re: Nak kod gitar lagu Cahaya (Giegel) urgent

kalau boleh kasi kod gitar skali

Re: Nak kod gitar lagu Cahaya (Giegel)

: Boleh tak bagi saya kod lagu Cahaya dari kumpulan Giegel. Sebab saya nak sangat lagu tu. Dah lama saya cari tapi susah sangat nak dapat. Saya nak "test" untuk saje-saje je...Saya berharap agar pihak tuan/puan dapat memberi saya kod lagu tersebut...Terima kasih.. Assalamualaikum...

Re: Nak kod gitar lagu Cahaya (Giegel)

: : Boleh tak bagi saya kod lagu Cahaya dari kumpulan Giegel. Sebab saya nak sangat lagu tu. Dah lama saya cari tapi susah sangat nak dapat. Saya nak "test" untuk saje-saje je...Saya berharap agar pihak tuan/puan dapat memberi saya kod lagu tersebut...Terima kasih.. Assalamualaikum...

AKu pon nakkk gaks kord chaya

: : : Boleh tak bagi saya kod lagu Cahaya dari kumpulan Giegel. Sebab saya nak sangat lagu tu. Dah lama saya cari tapi susah sangat nak dapat. Saya nak "test" untuk saje-saje je...Saya berharap agar pihak tuan/puan dapat memberi saya kod lagu tersebut...Terima kasih.. Assalamualaikum...

semekom!!!!!!!

saya nak tahu cara nak amput gitar

nak tau cam mana nak main kod rock

ajar aku basic main cord rock dan running cord dengan baik...dan kalau boleh aku nak tahu family2 cord.

nak mintak kod gitar lagu lagu shiela on 7

a'kum .....sesaper yang ader kod gitar shiela on 7 tolong emailkan kepade sayer.....sekian trimas...

Re: nak mintak kod gitar lagu lagu shiela on 7

: a'kum .....sesaper yang ader kod gitar shiela on 7 tolong emailkan kepade sayer.....sekian trimas...

Re: nak mintak lagu lagu shiela on 7

: : a'kum .....sesaper yang ader kod gitar <font style="color:black;background-color:A0ffff">shiela</font> on <font style="color:black;background-color:99ff99">7</font> tolong emailkan kepade sayer.....sekian trimas...

Belajar kod guitar

Saya nak tahu cara nak amput gitar

Re: Belajar kod guitar

: Saya nak tahu cara nak main guitar

Re: Belajar kod guitar

: Saya nak tahu cara nak amput gitar

Re: Belajar kod guitar

: : Saya nak tahu cara nak amput gitar

Re: Belajar kod guitar

: : : Saya nak tahu cara nak amput gitar

daus_sys@yahoo.com

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Do not include any spaces in your answer.
Image CAPTCHA
Copy the characters (respecting upper/lower case) from the image.

Contact | Contents | Privacy Policy | Forum

This site is published by Hitsquad Pty Ltd. Copyright © 1999 - 2017 , All Rights Reserved.