Play Guitar

The best guitar studying on the internet - On-Line

Play Guitar On-line guitar method suggesting a graduated way to learn how to play guitar in an easy and direct way, with a guitar teacher or by self-instruction, step by step.
My purpose in Play Guitar on-line method is to teach ANY ONE that has the
willingness to play the guitar.

Comment viewing options

Select your preferred way to display the comments and click "Save settings" to activate your changes.

Re: Belajar kod guitar

: : Saya nak tahu cara nak main gitar

Re: Belajar kod guitar

: Saya nak tahu cara nak petik gitar dan main lagu..

Re: Belajar kod guitar

: Saya nak tahu kod guitar

Re: Belajar kod guitar

: : Saya nak tahu kod guitar
A#m

Re: Belajar kod guitar

: saya nie zero base so nk belajar guitar .yg kapok pun kira orait.dulu mudo2 adlah petik2 bvodo jeeeeeeeeeeeee
mintk tolong hahhhhhhhhhhhhhhhhh

Re: Belajar kod guitar

: Saya nak tahu cara nak amput gitar

Re: Belajar kod guitar

: : Saya nak tahu cara nak amput gitar

tolong saya minta di ajarin guitar lewat internet yg baik

makasih

Re: Belajar kod guitar

: : : Saya nak tahu cara nak main gitar

: tolong ajar saya main guitar
:
: makasih

Re: Belajar kod guitar

saya nak tahu cara membaca not guitar

Re: Belajar kod guitar

saya nak belajar cara main lead getar. kalau boleh dengan buku panduannya sekali

Re: Belajar kod guitar

: : : Saya nak tahu cara nak amput gitar

: tolong saya minta di ajarin guitar lewat internet yg baik
:
: makasih

Re: Belajar kod guitar

: : : : Saya nak kod lagu rock kapak lamer2 , teja .lestari , meditasi
: : makasih

Re: Belajar kod guitar

nak belajar kod gita

Re: Belajar kod guitar

: Saya nak tahu cara nak amput gitar.saya hendak belajar kod gitar satu per satu. tolong beri saya note's nya.....

Re: Belajar kod guitar

saya nak belajar kod gitar bass.

Re: Belajar kod guitar

: saya nak belajar kod gitar bass.

Re: Belajar kod guitar

: : saya nak belajar kod gitar bass.

saya telah lama ingin lajar bermain gitar bass tapi tak ada org ajar saya hanya belajar semasa saya melihat mereka jam sahaja. saya hanya dapat mempelajari kod kod yang senang sahaja

Re: Belajar kod guitar

: : : saya nak belajar kod gitar redem

tp saya bermain gitar belah kiri.dan saya tidak dapat belajar dgn betul..

Re: Belajar kod guitar

: : saya nak belajar kod gitar bass.

saya telah lama ingin lajar bermain gitar bass tapi tak ada org ajar saya hanya belajar semasa saya melihat mereka jam sahaja. saya hanya dapat mempelajari kod kod yang senang sahaja

Re: Belajar kod guitar

: saya nak belajar kod gitar bass.

Re: Belajar kod guitar

: : saya nak belajar kod gitar bass.

Re: Belajar kod guitar

: : : saya nak belajar kod gitar biasa.

Re: Belajar kod guitar

: saya nak belajar kod gitar bass.

Re: Belajar kod guitar

: : saya nak belajar kod gitar karen

Re: Belajar kod guitar

: : Saya nak tahu cara nak amput gitar.saya hendak belajar kod gitar satu per satu. tolong beri saya note's nya.....

Re: Belajar kod guitar

: : : Saya nak tahu cara nak amput gitar.saya hendak belajar kod gitar satu per satu. tolong beri saya note's nya.....

Re: Belajar kod guitar

: : : : Saya nak tahu cara nak amput gitar.saya hendak belajar kod gitar satu per satu. tolong beri saya note's nya.....kalau boleh tunjuk kan power cord dan cord asal..terima kasih ye!

Re: Belajar kod guitar

.saya hendak belajar kod gitar kapok satu per satu. tolong beri saya note's nya.....

Re: Belajar kod guitar

: .saya hendak belajar kod gitar kapok satu per satu. tolong beri saya note's nya.....

n lgu titian hasrat punyer kod lgu...

Re: Belajar kod guitar

: .saya hendak belajar kod gitar kapok satu per satu. tolong beri saya note's nya.....

Re: Belajar kod guitar

: : .saya hendak belajar kod gitar kapok satu per satu. tolong beri saya note's nya.....
hari ni......

Re: Belajar kod guitar

: : : .saya hendak belajar kod gitar kapok satu per satu. tolong beri saya note's nya.....
: hari ni......tlg yerk...

Re: Belajar kod guitar

: : .saya hendak belajar kod gitar kapok satu per satu. tolong beri saya note's nya.....

Re: Belajar kod guitar

: : : .saya hendak belajar kod gitar kapok satu per satu. tolong beri saya note's nya.....

Re: Belajar kod guitar

: : : : .saya hendak belajar kod gitar kapok satu per satu. tolong beri saya note's nya.....

saya nk kod lagu

Re: Belajar kod guitar

: : Saya nak tahu cara nak amput gitar.saya hendak belajar kod gitar satu per satu. tolong beri saya note's nya.....

Re: Belajar kod guitar

: : : Saya nak tahu cara nak amput gitar.saya hendak belajar kod gitar satu per satu. tolong beri saya note's nya.....

Re: Belajar kod guitar

: : : : Saya nak tahu cara nak amput gitar.saya hendak belajar kod gitar satu per satu. tolong beri saya note's nya.....

Re: Belajar kod guitar

: : : : : Saya nak tahu cara nak amput gitar.saya hendak belajar kod gitar satu per satu. tolong beri saya note's nya.....

Re: Belajar kod guitar

: : : : : : Saya nak tahu cara nak amput gitar.saya hendak belajar kod gitar satu per satu. tolong beri saya note's nya.....

nak kod lagu...

klu boleh saya nak kod lagu
>satu kenangan(KRISTAL)

Re: Belajar kod guitar

saya nak tahu kod guitar lagu anak

Re: Belajar kod guitar

saya nak kod guitar lagu more than word dari xtreme

Bukan senang nak main gitar...buat yang ingin pedoman

Bukan senang nak pandai main gitar...kena ada usaha...setiap hari(di malaysia) seorang remaja akan memetik gitar lebih daripada waktu belajarnya...bayangkanlah waktu belajar disini ialah 8 jam.

guitar

aku nak kod guitar lagu lagu yang favourite

nak kod gitar shiela on 7

hai...saya nak mintak kod gitar shiela on 7 dan liriknye sekali

Re: nak kod gitar shiela on 7

: hai...saya nak mintak semua kod gitar lagu2 shiela on 7

Re: nak kod gitar shiela on 7

: hai...saya nak mintak kod gitar shiela on 7 dan liriknye sekali

Re: nak kod gitar semua lagu yang best2 shiela on 7

: : hai...saya nak mintak kod gitar shiela on 7 dan liriknye sekali

Re: nak kod gitar shiela on 7

: hai saya nak kod gitar pria kesepian dan liriknya sekali

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Do not include any spaces in your answer.
Image CAPTCHA
Copy the characters (respecting upper/lower case) from the image.

Contact | Contents | Privacy Policy | Forum

This site is published by Hitsquad Pty Ltd. Copyright © 1999 - 2017 , All Rights Reserved.