Play Guitar

The best guitar studying on the internet - On-Line

Play Guitar On-line guitar method suggesting a graduated way to learn how to play guitar in an easy and direct way, with a guitar teacher or by self-instruction, step by step.
My purpose in Play Guitar on-line method is to teach ANY ONE that has the
willingness to play the guitar.

Comment viewing options

Select your preferred way to display the comments and click "Save settings" to activate your changes.

Re: kunci lagu padi

: : : :plizzzz, gue mohon sekaliiii. semua kunci gitar lagu padi. thank

Re: kunci lagu padi

gw minta kunci lagu padi album lain dunia

Re: kunci lagu bulannya(radja)

tolong minta kord radja bulan ,manusia biasa kirim ke e-mailku (please)

Re: kunci lagu bulannya(radja)

: : pliz,kunci lagunya yach!

Re: kunci lagu takkan melupakanmu(radja)

: : : pliz,kunci lagunya yach!

nak kod lagu gitar peter pan

nak kod lagu gitar peter pan

This popular thread has been given its own page : nak kod lagu gitar peter pan

nk lirik lagu

nk lirik lagu

This popular thread has been given its own page : nk lirik lagu

nak chord lagu salam rindu................

bagi antaq kat aku chord lagu nie.. ngan die bpunye lirik skali k........

minta lirik utopia yang judulnya feel

minta lirik utopia yang judulnya feel

This popular thread has been given its own page : minta lirik utopia yang judulnya feel

Naftali Lahav

bass tabnya jujur dari radja ya

MINTA KORD LAgu MLTR ,BLUE night

kakaaaa !!
minta kord guitar
MLTr yang blue night dong klo bisa yang thats why trus yang paint my love trus yang sleeping child

Re: MINTA KORD LAgu MLTR ,thats why, someday,paint my love.

: kakaaaa !!
: minta kord guitar
: MLTr yang blue night dong klo bisa yang thats why trus yang paint my love trus yang sleeping child

Re: MINTA KORD LAgu MLTR ,etrnal flame

: kakaaaa !!
: minta kord guitar
: MLTr yang etrnal flame dong klo bisa yang thats why trus yang paint my love trus yang sleeping child

LAGU MUNGKIN NANTI

LAGU MUNGKIN NANTI

This popular thread has been given its own page : LAGU MUNGKIN NANTI

tab gitar kump wings

tolong berikan tab gitar kump wings yg terpopular

Re: tab gitar kump wings

: tolong berikan tab gitar kump wings yg terpopular,boleh tak....

minta kod lagu

tolong le kalau bleh sifu kirimkan kod lagu yang best2 dan lagu rock lama cam search,wings,lefthanded,dan lagu baru seperti oag,spider dan lain lagi le asal bleh layan lagunye ya sifu.

Re: minta kod lagu

: tolong le kalau bleh sifu kirimkan kod lagu yang best2 dan terbaru yang semestinya rock

minta kod lagu kumpulan search

mana2 sifu bleh bagi kod lagu search termasuk kod drum skali

minta kod lagu bengang (Mantera)

nak mintak kod lagu mantera 'bengang'nak intro sekali...

Re: minta kod lagu bengang (Mantera)

: nak mintak kod lagu mantera 'bengang'nak intro sekali...

Re: minta kod lagu bengang (Mantera)

: : nak mintak kod lagu mantera 'bengang'nak intro sekali...

Re: minta kod lagu bengang (Mantera)

: : : woi geng lirik lagu mantera bengang satu boleh la geng

Re: minta kod lagu bengang (Mantera)

X KAN X DE YG TAU KOD LAGU BENGANG (MANTERA) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Re: minta kod lagu bengang (Mantera)

sesape ade lagu nih.. nak mintak cikitt blh...?=)

Re: minta kod lagu bengang (Mantera)

: sesape ade lagu nih.. nak mintak cikitt blh...?=)
mintak kod dengan lirik..

Re: nak dengar lagu bengang

boleh tak carikan lagu tu..nak dengar sangat2 lagu tu...

terima kasih di atas pertolongan anda...

saya amat menghargainya.....

Re: nak dengar lagu bengang

: boleh tak carikan lagu tu..nak dengar sangat2 lagu tu...

: terima kasih di atas pertolongan anda...

: saya amat menghargainya.....

Re: nak dengar lagu bengang

: : boleh tak carikan lagu tu..nak dengar sangat2 lagu tu...

nak dengar sangat2

Re: minta kod lagu bengang (Mantera)

: nak mintak kod lagu mantera 'bengang'nak intro sekali...

ko main pakai key am
pastu pandai la folow....g f e c dm dan pandai2 la...

mintak chord

nak chord gitar lagu relaku pujuk,jangan kau berputus asa from kumpulan spider.

Re: mintak chord

: kesepian_dygta

Re: mintak chord

:nak kord lagu warisan wanita kumpulan teacher' pet

Re: mintak chord

: nak chord gitar lagu bonjovi always

kod lg peterpan

minta semua kod lagu peterpan band indonesia

Re: kod lg peterpan

: minta semua kod lagu peterpan band indonesia

Re: kod lg peterpan

: : minta semua kod lagu peterpan band indonesia

terutama Jauh Mimpiku ama Langit Tak Mendengar

nak cord lagu mungkin nanti

nak cord lagu mungkin nanti

Re: nak cord lagu mungkin nanti

: nak cord lagu mungkin nanti

G
saat..
Bm
mungkin...
C
sudah..
G
ku yakin..

Bm C
mungkin..
Bm C
mungkin....

c/o
G
dan..
Bm
kita..
C
satu..
D
jgn..

ulang kod di atas

nak kod gitar

nak kod gitar lagu peter pan.... tolong bg laa

nak minta kod gitar peter pan mungkin nanti

hai boleh tak kitaorg minta kod gitar lagi peter pan mungkin nanti..
k byee tq aa

Re: nak minta kod gitar peter pan mimpi yang sempurna

: hai boleh tak kitaorg minta kod gitar lagi peter pan mimpi yang sempurna.........
: k byee tq aa

Re: nak minta kod gitar peter pan mungkin nanti

: hai boleh tak kitaorg minta kod gitar lagu peter pan mungkin nanti..
: k byee tq

Re: nak minta kod gitar peter pan mungkin nanti

: hai boleh tak kitaorg minta kod gitar lagi peter pan mungkin nanti..
: k byee tq aa

Re: nak minta kod gitar peter pan mungkin nanti

: : hai boleh tak kitaorg minta kod gitar lagi peter pan mungkin nanti..
: : k byee tq aa

Re: nak minta kod gitar fazley bila april

: : : hai boleh tak kitaorg minta kod gitar lagi fazley bila april
: : : k byee tq aa

Re: nak minta kod gitar peter pan mungkin nanti

: : A'kum. boleh tak bagi tips kod gitar lagu peter pan mungkin nanti..
: : tq

Re: nak minta kod gitar peter pan mungkin nanti

: : hai boleh tak kitaorg minta kod gitar lagi peter pan mungkin nanti..
: : k byee tq aa

NAK MINTA LIRIK LAGU MUNGKIN BILA NANTI

: : : hai boleh tak kitaorg minta kod gitar lagi peter pan mungkin nanti..
: : : k byee tq aa

NAK MINTA LIRIK LAGU MUNGKIN BILA NANTI

: : : hai boleh tak kitaorg minta kod gitar lagi peter pan mungkin nanti..
: : : k byee tq aa

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Do not include any spaces in your answer.
Image CAPTCHA
Copy the characters (respecting upper/lower case) from the image.

Contact | Advertise | Contents | Privacy Policy | Forum

This site is published by Hitsquad Pty Ltd. Copyright © 1999 - 2017 , All Rights Reserved.