Re: mahu lirik dan kod gitar lagu melayu.

Advertisement
Posted by ZeeruL on Sun, 06/19/05 - 07:13:28.

:
: aku nak cord lagu dan lirik seperti Amuk,xpdc,spider,exist,Siti Nurhaliza a.c.a.b dan lagu melayu lain. tolong la ye....KLu Bolehlah Yang lagu meletup pada masa ini..aku nak yang 2005 lagu punye...

Comment viewing options

Select your preferred way to display the comments and click "Save settings" to activate your changes.

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu wali band

aku nak lirik lagu dan kordgitar wali band dan kristal memburu impian

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu melayu.

aku nak lagu AXL'S-akulah kekasihmu

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu melayu.

: :
: : nak kod lagu telegram buat yoko the times...

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu melayu.

: :
: : aku nak cord lagu dan lirik seperti Amuk,xpdc,spider,exist,the times,meet uncle hussin,a.c.a.b dan lagu melayu lain. tolong la ye....KLu Bolehlah Yang lagu meletup pada masa ini..aku nak yang 2005 lagu punye...

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu melayu salem terbaru

: :
: : aku nak cord lagu dan lirik seperti Amuk,xpdc,spider,exist,Siti Nurhaliza a.c.a.b dan lagu melayu lain. tolong la ye....KLu Bolehlah Yang lagu meletup pada masa ini..aku nak yang 2005 lagu punye...

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu melayu salem terbaru

: : :
: : : aku nak cord lagu dan lirik saleem yg baru(lagu penjara)

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu melayu.

: :
: : aku nak cord lagu dan lirik seperti spider,hujan,devillica,cromok,bittersweet dan lagu melayu lain. tolong la ye....KLu Bolehlah Yang lagu meletup pada masa ini..aku nak yang 2005 lagu punye...

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu melayu.

: : :
: : : aku nak cord lagu dan lirik seperti spider,hujan,devillica,cromok,bittersweet dan lagu melayu lain. tolong la ye....KLu Bolehlah Yang lagu meletup pada masa ini..aku nak yang 2009 n 2010 lagu punye...

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu melayu.

: : :
: : : aku nak cord lagu dan lirik seperti spider,hujan,devillica,cromok,bittersweet dan lagu melayu lain. tolong la ye....KLu Bolehlah Yang lagu meletup pada masa ini..aku nak yang 2009 lagu punye...

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu melayu.

: : :
: : : aku nak cord lagu dan lirik seperti spider,hujan,devillica,cromok,bittersweet dan lagu melayu lain. tolong la ye....KLu Bolehlah Yang lagu meletup pada masa ini..aku nak yang 2005 lagu punye...

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu melayu.

ak nak kod lagu kau ilhamku-man bai......tlg ar ak...

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu melayu.

: : :
: : : aku nak cord lagu dan lirik seperti spider,hujan,devillica,cromok,bittersweet dan lagu melayu lain. tolong la ye....KLu Bolehlah Yang lagu meletup pada masa ini..aku nak yang 2009 lagu punye...

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu melayu.

hai bro, nak minta kod lagu azharina tajuk lagu rawan

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu melayu.

: :
: : aku nak cord lagu dan lirik seperti ,hujan,spider,oag,Siti Nurhaliza a.c.a.b dan lagu melayu lain. tolong la ye....KLu Bolehlah Yang lagu meletup pada masa ini..aku nak yang 2005 lagu punye...

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu melayu.

: :
: : aku nak cord lagu dan lirik nurani dr kumpulan kristal. terima kasih

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu melayu.

: :
: : aku nak cord lagu dan lirik seperti kristal

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu melayu.

: :
: : fuuuuuuhh...kristal memang gemilang larrrr

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu melayu.

: :
: : aku nak cord lagu dan lirik seperti Amuk,xpdc,spider,exist,Siti Nurhaliza a.c.a.b dan lagu melayu lain. tolong la ye....KLu Bolehlah Yang lagu meletup pada masa ini..aku nak yang 2005 lagu punye...

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu melayu.

: : :
: : : aku nak cord lagu dan lirik seperti Amuk,xpdc,spider,exist,Siti Nurhaliza a.c.a.b dan lagu melayu lain. tolong la ye....KLu Bolehlah Yang lagu meletup pada masa ini..aku nak yang 2009 lagu punye...

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu melayu.

: :
: : aku nak cord lagu dan lirik jujur (radja) dan pencinta wanita (irwan syah)

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu melayu.

: : :
: : : aku nak cord lagu dan lirik jujur (radja) dan pencinta wanita (irwan syah)

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu melayu.

: : : :
: : : : saya nak cord lagu dan lirik jujur (radja) dan pencinta wanita (irwan syah)

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu melayu.

: :
: : aku nak cord lagu dan lirik seperti Amuk,xpdc,spider,exist,Siti Nurhaliza a.c.a.b dan lagu melayu lain. tolong la ye....KLu Bolehlah Yang lagu meletup pada masa ini..aku nak yang 2005 lagu punye...

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu melayu.

: : :
: : : aku nak cord lagu dan lirik seperti Amuk,xpdc,spider,exist,Siti Nurhaliza a.c.a.b dan lagu melayu lain. tolong la ye....KLu Bolehlah Yang lagu meletup pada masa ini..aku nak yang 2005 lagu punye...

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu melayu.

: : : :
: : : : aku nak cord lagu dan lirik seperti Amuk,xpdc,spider,exist,Siti Nurhaliza a.c.a.b lagu indonesia dan lagu melayu lain. tolong la ye....KLu Bolehlah Yang lagu meletup pada masa ini..aku nak yang 2005 lagu punye...

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu melayu.

: :
aku mengidam lar kord lagu2 melayu lebih2 lagi klasik rock...plezzz ulur skit...jiwang pon leh arr..

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu melayu.

: : :
: aku mengidam kan kord lagu2 melayu lebih2 lagi lagu lame2 mcm puteri gunung ledang(crossfire),kekejaman(rockers),lefhanded,wings,search,ftg,metalasia.aku arap korong dapat sendkan kord2 yang aku mintak ni.jasa baik pihak andatak dapat aku balas.k adios rock kerana musik

mahu lirik dan kod gitar lagu melayu.

salam, boleh tak beri lirik lagu berkod kumpulan rockers dari album kekejaman, andalusia, harakah dan dukun... sekian, terima kasih.

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu melayu.

: :
: : aku nak cord lagu dan lirik seperti Amuk,xpdc,spider,exist,dan lagu melayu lain. tolong la ye....KLu Bolehlah Yang lagu meletup pada masa ini..aku nak yang 2005 punye...

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu melayu.

: :
: : aku nak cord lagu dan lirik seperti Amuk,xpdc,spider,exist,Siti Nurhaliza a.c.a.b dan lagu melayu lain. tolong la ye....KLu Bolehlah Yang lagu meletup pada masa ini..aku nak yang 2005 lagu punye...

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu melayu.

leh dt ker kalo aku mintak lirik ngan kod lagu kenangan terindah-samsons

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu melayu.

: : :
: : : aku nak cord lagu dan lirik seperti kump. may jee.. rock punye

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu melayu.

: : : :
: : : : aku nak cord lagu dan lirik seperti kump. may jee.. rock punye

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu melayu.

: : : : :
: : : : : aku nak cord lagu dan lirik seperti kump. may jee.. rock punye

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu melayu.

: : : : : :
: : : : : : aku nak cord lagu dan lirik seperti kump. search
.. rock punye

Re: mahu lirik dan kod gitar lagu melayu.

: : : : :
: : : : : aku nak lagu gemuruh

lirik lagu dan kod gitar kumpulan OAG

: : : :
: : : : aku nak cord lagu dan lirik seperti kump. OAG

Re: lirik lagu dan kod gitar kumpulan OAG

: : : : :
: : : : : aku nak cord lagu dan lirik seperti kump. OAG

Re: lirik lagu dan kod gitar kumpulan OAG

: : : : : :
: : : : : : aku nak cord lagu dan lirik seperti kump. OAG

Re: lirik lagu dan kod gitar kumpulan OAG

: : : : : : :
: : : : : : : aku nak cord lagu dan lirik seperti kump. OAG..lagu dayang

Re: lirik lagu dan kod gitar kumpulan OAG

: : : : :
: : : : : aku nak cord lagu dan lirik seperti kump. OAG lagu for whatever

Re: lirik lagu dan kod gitar kumpulan OAG

: : : : : :
: : : : : : aku nak cord lagu dan lirik seperti kump. OAG lagu for whatever n figura malaya

Re: lirik lagu dan kod gitar kumpulan OAG

: : : : :
: : : : : aku nak cord lagu dan lirik seperti kump. OAG

Re: lirik lagu dan kod gitar kumpulan OAG

: : : : : :
: : : : : : aku nak cord lagu dan lirik seperti kump. OAG

Re: lirik lagu dan kod gitar kumpulan OAG -figura malaya

: : : : : : :
: : : : : : : aku nak cord lagu dan lirik seperti kump. OAG,tajuknya figura malaya

Re: lirik lagu dan kod gitar kumpulan OAG -figura malaya

: : : : : : : :
: : : : : : : : aku nak cord lagu dan lirik seperti kump. OAG,tajuknya figura malaya

Re: lirik lagu dan kod gitar kumpulan OAG -figura malaya

: : : : : : : : :
: : : : : : : : : aku nak cord lagu dan lirik seperti kump. OAG,tajuknya figura malaya dan forever

Re: lirik lagu dan kod gitar kumpulan OAG

: : : : :
: : : : : aku nak cord lagu dan lirik seperti kump. OAG

Re: lirik lagu dan kod gitar kumpulan OAG

: : : : : :
: : : : : : aku nak cord lagu dan lirik seperti kump. OAG

Re: lirik lagu dan kod gitar kumpulan kristal

 lirik lagu dan kod gitar kumpulan kristal

This popular thread has been given its own page : Re: lirik lagu dan kod gitar kumpulan kristal

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Do not include any spaces in your answer.
Image CAPTCHA
Copy the characters (respecting upper/lower case) from the image.

Contact | Advertise | Contents | Privacy Policy

This site is published by Hitsquad Pty Ltd. Copyright © 1999 - 2014 , All Rights Reserved.