gitar

Posted by baris tatar on Mon, 04/30/01 - 03:45:39.

selam türkiyede gitar fiyatlarý çok yüksek.bütün çulsuz müzisyenler gibi maddi sorun yasamaktayýz.avrupadaki fiyatlardan malzeme (özellikle gitar) temin edebileceðim adresler konusunda yardýmcý olursanýz sevinirim.teþekkürler

Comment viewing options

Select your preferred way to display the comments and click "Save settings" to activate your changes.

Re: gitar

slm arkadaslar ben gitar calmayi cok istiyorum ama calabilirmiyim kolaymi bilmiyorum cok hosuma gidiyor

Re: gitar

: slm arkadaslar ben gitar calmayi cok istiyorum ama calabilirmiyim kolaymi bilmiyorum cok hosuma gidiyor

:
:

Re: gitar

herkese kolay gelsin ben akor sýralamasýný ve gitar üzerinde notalarý öðrenmek istiyorum yardýmcý olursanýz çok sevinirim.

Re: gitar

slm arkadaslar ben gýtar almak ýstýyorum hem de yenýyým bana yardýmcý olabýlýr mýsýnýz?
bana nasýl býr ýgtar onerebýlýrsýnýz........

Re: gitar

Schecter ve Dean gibi markalarý Türkiye'de bulabilir miyim?
Nerelerden bulabilirim?

admira gitarlar

admira gitar her türlü füyatlarý acil

Re: gitar

selamlar piyasada bulunan JAKSON WARÝOR WXRT gitarlarýn fiyatý ve satýn alabileceðim yer konusunda yardýmcý olursanýz sevinirim...þimdiden teþekkürler ÝSTANBUL

Re: gitar

satýlýk akustik "ibanez gio"

fiyatlar

merhaba. ben iyi kalitede klasik gitar fiyatlarýný öðrenmek istiyorum. örneðin admira juanita

Re: fiyatlar

gitar fiyatlarý ile ilgili liste alabilirmiyim

Re: fiyatlar

merhaba benim s.b.drems marka gitarým bulunmakta bunun 2.el fiyatýný öðrenmek istiyorum:)))

Re: fiyatlar

american fender stratocaster almak istiyorum.sýfýr fiyatýný ögrenmek istiyorum

gitar fiyatlarý

merhaba benim el yapýmý 12 telli akustik bir gitarim var.ben bunun ikinci el fiyatýný öðrenmek istiyorum.gitar yirmi yýl önce amerikadan hediye olarak geldi.yani sizin anlayacagýnýz bayaðý eski ama temiz.

Re: gitar fiyatlarý

ya ben gitar almak istiom adana dayým ama 50,60 arasý istiyorum yardýmcý olurmusunuz????:(:(:(:():):):)

standart: gitar fiyatlarý

: merhaba benim el yapýmý 12 telli akustik bir gitarim var.ben bunun ikinci el fiyatýný öðrenmek istiyorum.gitar yirmi yýl önce amerikadan hediye olarak geldi.yani sizin anlayacagýnýz bayaðý eski ama temiz.

Re: gitar fiyatlarý

yeni bas gitar alýcam gayet iyi çalabiliyorum kursuna gittim.ama daha gitar almadým arkadaþýmýnkini kullanýyodum yalnýz bi sorun var fiyatlarýný bilmyorum.

Re: gitar fiyatlarý

merhaba ben gitar almak istiyorum ama nasý bi gitar almalýyým fiyatý ucuz olsun yeni baþlýcam (klasik mi?)alým

Re: gitar fiyatlarý

arkadaslar ben 2. el bý tane gýtar fýyat oqrenmek sýtýyorum msn nýmý uazýn da bana cvp verýn yamakasi_genc@hotmail.de

oqeu

Re: gitar fiyatlarý

merhaba ben istanbulda X müzikevine tesadüfen rastlayýp gitar fiyatlarýný öðrenmiþtim..ve satýcý beni bi sözüyle þok etti.."YAMAHA nýn gitarlarý 80 ytl den baþlayan fiyatlarla satýyoruz" dedi. peki internette gördüðüm YAMAHA gitarlar neden bu kadar pahalý? ben bunu çok merak ediyorum..ne farký war yamaha gitarlarýn birbirinden?

Re: gitar fiyatlarý

mal farký var cnm bunun gibi mallar öyle satýyor :@

Re: gitar fiyatlarý

merhaba ben damla yamahanýn gitarlarý bence çok uygun yani 80 ytl çok uygun bi fiyat aslýnda en ii gitarlardab biri aria 150 milyýndan filan baþlýyo tabi onu o kadar para verip almam bence en uygun yamaha bence onu alýn bys

Re: gitar alacam

merhabalar ben yeni bir gitar almayý düþünüyorum ve gitar larýn fiyat larý çok pahalý ben 100ytl ve 150 arasý bir elektironik gitar almam için beni yönlendirirmisiniz hangisi iyi olur ilgileriniz için tþk ederim

Re: gitar alacam

vala kimsin bilmiyorum ama, samsun alaçamda gitar kursu açýlmýþ, 100 ytl getirene gitar veriyorlarmýþ, her ayda mý gündemi haftadamý ne tam olarak bilmiyorumda 50 ytl yede kurs ücreti imiþ..!!

Re: gitar fiyatlarý

merhaba ben guitar almak istiyoorum (elektro)

nerden bulabilirim cvp yazarmýsýnýz?

Re: gitar fiyatlarý

: merhaba ben guitar almak istiyoorum (elektro)

: nerden bulabilirim cvp yazarmýsýnýz?

ben bedava gitar almak istiyorum lütfen bana bedava gitar verin

Re: gitar fiyatlarý

bc rich marka gitar fiyatlarý

Re: gitar fiyatlarý

: merhaba benim el yapýmý 12 telli akustik bir gitarim var.ben bunun ikinci el fiyatýný öðrenmek istiyorum.gitar yirmi yýl önce amerikadan hediye olarak geldi.yani sizin anlayacagýnýz bayaðý eski ama temiz.

Re: gitar fiyatlarý

meraba (F) ben gitar almak istiyorum biraz param var ucuza gitar var mý?

Re: gitar fiyatlarý

: : merhaba benim el yapýmý 12 telli akustik bir gitarim var.ben bunun ikinci el fiyatýný öðrenmek istiyorum.gitar yirmi yýl önce amerikadan hediye olarak geldi.yani sizin anlayacagýnýz .

Re: gitar fiyatlarý

ben hayatýmda en cok ýstedýgým býr seye karnem sayesýnde sahýp olucam ýsýn ucunda gýtar kursu oldugundan karnede o biçim geldý ký býraz acemý oldgumdan hýc býlgým yok ALIRKEN NELERE DIKKAT ETMELIYIM ? CALMASI ZORMUDUR? YA ASLINDA BIRAZ BILGI LUTFENNN !! senbirgulyeter_16@hotmail.com . GITAR HAKKINDA HERSEYYY:(

Re: gitar fiyatlarý

banez-pf20 bu gitarýn fiyatýný oðrenmek ýstýyorum

Re: gitar fiyatlarý

:
: banez-pf20 bu gitarýn fiyatýný oðrenmek ýstýyorum

Re: gitar fiyatlarý

ovation Viper 2002 AC modelinin fiyatýný öðrenmek istiyorum

bass gitar fiyatlarý

bana bass gitar fiyatlarý hakkýnda bilgi veriniz

thanx

Re: gitar fiyatlarý

: merhaba benim el yapýmý 12 telli akustik bir gitarim var.ben bunun ikinci el fiyatýný öðrenmek istiyorum.gitar yirmi yýl önce amerikadan hediye olarak geldi.yani sizin anlayacagýnýz bayaðý eski ama temiz.

Re: gitar fiyatlarý

wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

Re: gitar fiyatlarý

ben ibanez bir elektro gitarý arýyorum varsa satýn alýcam

Re: gitar fiyatlarý

fiatýný mail atarsanýz sevinirim........

Re: gitar fiyatlarý

özel yapým elektrogitar alacaðim yalnýz fiyatini bilmiyorum yardýmcý olur musun

Re: gitar fiyatlarý

hy! ben arkadaþýmla birlikte elektro veya bass gitar almayý düþünüyorum 1 tane bass g. yada 2 tane elktro g. ýn fiyatlarýný söyler misin???

Re: gitar fiyatlarý

: : merhaba benim el yapýmý 12 telli akustik bir gitarim var.ben bunun ikinci el fiyatýný öðrenmek istiyorum.gitar yirmi yýl önce amerikadan hediye olarak geldi.yani sizin anlayacagýnýz bayaðý eski ama temiz.

Re: gitar fiyatlarý

SLM ARKADAÞALR BEN GÝTAR ALMAK ÝSTÝORM AMA CALMAYI BÝKMÝORM

Re: gitar fiyatlarý

: SLM ARKADAÞALR BEN GÝTAR ALMAK ÝSTÝORM AMA CALMAYI BÝLMÝYORUM

Re: gitar fiyatlarý

: : SLM ARKADAÞALR BEN GÝTAR ALMAK ÝSTÝORM AMA CALMAYI BÝLMÝYORUM
ozaman götüne sok

Re: gitar fiyatlarý

gitar fiyatlarý mailime gelsin istiyorum k.o.r_1@hotmail.com

Re: gitar fiyatlarý

siktir

Re: gitar fiyatlarý

: : : merhaba ben gibson gitar fiyatlarýný ögrenmek istiyorum sizde varsa lütfen gönderebilirmisiniz.tesekürler

Re: gitar fiyatlarý

slm.b.c.rich marka gitarýmýn ikinci el fiyatlarýný öðrenmek istiyorum.24 perde temiz.3 yýllýk.

Re: gitar fiyatlarý

: merhaba benim el yapýmý 12 telli akustik bir gitarim var.ben bunun ikinci el fiyatýný öðrenmek istiyorum.gitar yirmi yýl önce amerikadan hediye olarak geldi.yani sizin anlayacagýnýz bayaðý eski ama temiz.

Re: gitar fiyatlarý

: : merhaba benim el yapýmý 12 telli akustik bir gitarim var.ben bunun ikinci el fiyatýný öðrenmek istiyorum.gitar yirmi yýl önce amerikadan hediye olarak geldi.yani sizin anlayacagýnýz bayaðý eski ama temiz.

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Do not include any spaces in your answer.
Image CAPTCHA
Copy the characters (respecting upper/lower case) from the image.

Contact | Advertise | Contents | Privacy Policy | Forum

This site is published by Hitsquad Pty Ltd. Copyright © 1999 - 2017 , All Rights Reserved.